CKC Kennismakingsweek 2022Het cultureel collectief CKC & Partners houdt ook dit jaar weer een kennismakingsweek. Kom kennismaken in de week van 22 t/m 26 augustus en reserveer een van de vele proeflessen, open repetities of kom naar de open dag op zaterdag 27 augustus.

Kom proberen. Je hebt altijd al eens een keramiek willen proberen, je kind wil heel graag musicals doen of eigenlijk wil je je basgitaar weer eens afstoffen en bespelen. Misschien wil je deelnemen aan een koor of orkest? In de kennismakingsweek van 22 t/m 26 augustus worden vele proeflessen en open repetities aangeboden.

De meeste proeflessen, open repetities en open ateliers zijn gratis maar wel even reserveren op: https://ckc-zoetermeer.nl/lessen/workshops/kennismakingsweek_aug_22/  Er zijn baby, peuter en kleuteractiviteiten zoals: kleuterballet & expressie maar ook muziek-, dans- en zangproeflessen voor kinderen vanaf 6 jaar en voor volwassen. Er zijn ook open koor- en orkestrepetities en ateliers.

CKC Opendag 2022Om op een laagdrempelige manier zoveel mogelijk te weten willen komen over alle cursussen die in 2022 door het CKC & Partners worden aangeboden kan je op zaterdag 27 augustus van 11:00 tot 16:00 uur de Open Dag bezoeken (meer informatie).

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

 

-advertenties-

-goede doel-