Schermafbeelding 2022 07 07 om 08.50.37Het was een bijzondere woensdagochtend voor juf Divera van basisschool IKC Stella Nova in Driemanspolder. Er stond namelijk een cabrio voor haar deur, die haar naar school bracht voor haar laatste werkdag voor haar pensioen ging beginnen.

Bij aankomst op het schoolplein met de cabrio werd Divera opgewacht door alle leerlingen van de school. Alle leerlingen was gevraagd om een bloem mee naar school te nemen voor de juf met als resultaat emmers vol bloemen. Juf Divera werd door de kinderen die een haag vormden naar de voordeur toegezongen.

Eenmaal binnen bleken de verrassingen nog niet op te houden. De juf trof niet alleen een geheel versierde groepsunit aan. Ouders en gebak stonden haar namelijk op te wachten en werden gezamenlijk opgegeten en gedronken.

Juf Divera was 41 jaar kleuterjuf op één en dezelfde school. Vorig jaar was er al een groot feest op school omdat ze al 40 jaar voor de klas stond bij de kleuters. Ze begon haar juffen carrière op toenmalige Beatrixschool in Driemanspolder. Enkele jaren geleden ging de school verder onder de naam IKC Stella Nova in een nieuw gebouw.

Lees ook: https://www.zoetermeeractief.nl/nieuwshome/actueel/21524-juf-divera-staat-veertig-jaar-voor-kleuter-klas

-advertenties-

-goede doel-