2021 09 24 Foto KinderspeelmiddagOp zondagmiddag 1 mei is er, voor het eerst dit jaar, weer een kinderspeelmiddag in de perenboomgaard Hof van Seghwaert. De zon schijnt weer lekker, overal zie je de tulpen en narcissen staan. De natuur ontluikt en de bijen zoemen weer naar hartenlust in het rond. Het thema van deze middag is daarom ‘Groei en Bloei’.  

Er wordt voorgelezen door de Voorleesexpress voor de kleine kinderen, er is een kinderworkshop en er kan natuurlijk lekker gespeeld worden. Ook het zwerfboekenstation staat weer klaar.
Het voorlezen start om 14 uur, de middag duurt tot ongeveer 15.30 uur. De middag is voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar. De workshop is vrij toegankelijk voor alle kinderen en wordt gegeven door vrijwilligers.

De Hof van Seghwaert is een perenboomgaard midden in de wijk Seghwaert. Er is een speciale plek voor kinderen waar zij fijn kunnen spelen met de waterpomp en de modderkeuken. Klim eens in de uitkijktoren, loop over het blote voeten pad, neem een kijkje in de belevenisbakken of verstop je in de geheime hut. Ook zijn er dieren in de boomgaard zoals kippen en konijnen.

Terwijl de kinderen spelen kunnen de ouders genieten van een wandeling door de boomgaard, de stiltetuin bezoeken of een kopje koffie/thee te drinken. De ingang is achter Gaardedreef 169, 2723 AZ Zoetermeer.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-