Dick Zuydwijk corDick Zuydwijk exposeert met een aantal van zijn werken tot 1 juli 2022 op de Veranda op de 1e etage van het woonzorgcentrum Vivaldi aan de Brechtzijde 45 te Zoetermeer.

Dick Zuydwijk is een geboren Hagenaar, zijn wieg stond in de Jan van Beersstraat en al op jonge leeftijd ging hij zich interesseren voor tekenen. Hij keek dat af bij zijn vader, die naast dat hij beroepsmuzikant was, ook de prachtigste tekeningen maakte. Gedurende zijn opleiding in de reclamebranche kreeg Dick belangstelling voor het schilderen. Hij bleek succesvol en op jonge leeftijd waren er al exposities van hem te zien in Den Haag en ver daarbuiten. Dick is nu in Zoetermeer te bekijken met een flink aantal van zijn werken die hij de laatste 2 jaar geschilderd heeft. Het betreft veelal zeegezichten en dat is niet verwonderlijk omdat hij sinds jaren in Katwijk woont. Hij is daar vaak buiten te vinden om inspiratie om te doen. Hij is een bewonderaar van de Haagse School en dat is goed zichtbaar in zijn werk. De schilderijen van Dick zijn tegen redelijke prijzen te koop. Hij heeft er aardig wat op voorraad en zoals hij zegt: “Het wordt tijd dat deze terecht komen bij mensen op de muur.” Wilt u nog meer schilderijen van Dick bekijken? Ga dan naar Facebook en kijk op Dick Zuydwijk, kunstschilder.

De door de Kunstcommissie Palet Welzijn georganiseerde expositie is gratis toegankelijk voor geïnteresseerde bezoekers tijdens de openingstijden, dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur. In overleg met Dick zijn de schilderijen te koop (06 20092541).

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-