gondelkade expoDe leden van de Werkgroep Macrofotografie van Fotogroep Zoetermeer hebben naast foto’s met zelfgekozen onderwerpen ook foto’s met specifieke thema’s gemaakt: foto’s met een kroonsteentje of een muziekdoosje in de hoofdrol, foto’s gemaakt in het Westerpark en paddenstoelenfoto’s. 

 

Van alle foto’s is een expositie samengesteld met de mooiste beelden, die tot en met 1 juni te bewonderen zijn bij eetcafé de Leyens aan de Gondelkade 33. 

Bij macrofotografie het onderwerp van dichtbij gefotografeerd, zodat vaak details zichtbaar worden die men normaliter nauwelijks opmerkt. Volgens de strikte definitie van macrofotografie wordt het gefotografeerde onderwerp door de cameralens op ware grootte op de camerasensor afgebeeld. De Werkgroep Macrofotografie houdt zich echter ook bezig met micro-fotografie (waarbij het onderwerp zelfs met een extra vergrotingsfactor op camerasensor wordt afgebeeld) en dichtbij-fotografie (waarbij het onderwerp juist iets ruimer in beeld is gebracht).

Alle foto’s worden tentoongesteld in eetcafé de Leyens Gondelkade 33 te Zoetermeer.
De tentoonstelling  is van 6 april tot 1 juni en is vrij toegankelijk.
De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en zaterdag/zondag van 11.00 tot 19.00 uur.

Afgebeelde foto is van Dirk Staut,  de andere foto’s zijn van :  Rita Colognola, Ruud de Soet, Harry Tromp, Hetty van Dijk, Gerard Leenders, Jon Voorsluijs, Chris Jacobs en Janine Pompe.
 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips! 

-advertenties-

-goede doel-