20220321 172212 resized 1Sinds een aantal maanden is één van de twee bruggen tussen de Natuurtuin en de bowling in het Westerpark volledig afgesloten. Het gaat om de brug tussen de Natuurtuin en de Bowling. De brug zou onveilig zijn om te gebruiken. Dit leidt tot irritatie bij de gebruikers.

20220321 172157 resized 1Al in 2009 is er gestart met het vervangen van diverse (houten) bruggen in Zoetermeer, ook in het Westerpark zijn meerdere bruggen aan vervanging toe. Inmiddels is het 2022 en nog lang niet alle bruggen zijn vervangen. Het afsluiten van de brug bij de Natuurtuin zorgt ervoor dat wandelaars en fietsers een flink stuk moeten omlopen om bij hun bestemming te komen.

De LHN stelde vragen aan het college over de bruggen en wil weten hoelang het vervangen en afsluiten van de bruggen gaat duren. Bij de bruggen zouden informatieborden moeten worden geplaatst om de bewoners te informeren over de afsluiting, maar dit is volgens de LHN niet gebeurd. Ook wil de LHN weten of het op korte termijn mogelijk is om de brug tijdelijk te verstevigen voor voetgangers en fietsers.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-