20220407 29885Om het voorlopig einde van de coronatijd te vieren schoven de Senioren Actief uit Buytenwegh aan bij een gezellige high tea. Senioren Actief is een activiteit van Halte 2717 en organiseert maandelijks een leuke activiteit voor de senioren uit de wijk.

Bij de high tea, de eerste activiteit weer na maandenlange stilte door de coronamaatregelen, waren ook weer veel nieuwe gezichten te zien. Buurtpastor Johan Roest: “We hebben alle vaste deelnemers gevraagd om een introducé mee te nemen voor de high tea, om zo weer wat nieuwe deelnemers te krijgen.” Terwijl de deelnemers genoten van alle lekkernijen, zorgde accordeonist Stelian voor heel gezellige muziek.


Tijdens de high tea, met allerlei lekkere zoete en hartige hapjes, vertelde Rob van Vliet van Halte 2717 voluit over alle activiteiten die er weer op de agenda staan. Zo wordt er op 5 mei stil gestaan bij de oorlog met liedjes van toen, komt er een toneelvoorstelling, spelletjes en het jaarlijkse uitje.

 20220407 29873  20220407 29878

 

Alle bezoekers kregen post-its om hun wensen en ideeën aan te geven. Op een grote poster werden alle ideeën verder verzameld. Zo kwam onder meer de vraag naar voren of er tijd en ruimte is voor wat meer serieuze gesprekken. Johan Roest: “Dat is er zeker! We maken een begin met een verlanglijstje van gespreksonderwerpen en zijn nog op zoek naar iemand die wil helpen de gesprekken te organiseren.”

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-