Expo Erasmus CollegeVanaf 1 april tot en met 8 mei spreekt het postmodernisme tot de verbeelding in de expositie van het Erasmus College. Het postmodernisme test en verlegt de grenzen van de kunst. Door het stellen van kritische vragen zoals: ‘Wat is kunst’ en ‘Wie bepaalt wat er kunst is en wat niet?’

In deze expositie vind je 2D en 3D kunst gemaakt door de leerlingen van het Erasmus College. Zij volgen een beeldend vak met als thema het postmodernisme. De gekozen kunstwerken sluiten aan bij de door hen gekozen postmoderne thema’s en stromingen.

Thema’s die vallen onder het postmodernisme zijn emancipatie, vrijheid en identiteit. Ook wordt er gefilosofeerd over de consumptiemaatschappij waarin zij leefden en de snelle opkomende media. Het postmodernisme beslaat de periode van 1945 tot 1990 in de kunstgeschiedenis.

De leerlingen van het Erasmus College van de beeldende-vorming-klas 5V hopen dat iedereen geniet van deze expositie. De expositie is te bewonderen in de Kunst Galerie op de eerste etage bij CKC & partners.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-