Trash 1 copyHet theaterduo de Afvalbutlers, bestaande uit Laurens de Groot en Jeffrey Maas, organiseert een wedstrijd tussen middelbare scholen in Zoetermeer. Elke eerste klas werd door dit ludieke duo bezocht en geïnspireerd om met ideeën te komen om de strijd met zwerfafval aan te binden.

Deze week was het de beurt aan het Alfrink College, zij werden bezocht door de Afvalbutlers. De leerlingen van de eerste klas werden door hen uitgedaagd om mee te doen met de Trashbash Challenge, de wedstrijd tussen middelbare scholen in Zoetermeer, bedoeld om de strijd met zwerfafval aan te gaan. Over een paar weken komen de Afvalbutlers terug om het beste idee te kiezen en dit idee mogen de leerlingen dan voorleggen aan wethouder Groeneveld.

De winnaars van vorig jaar hebben inmiddels in samenwerking met studenten van de Haagse Hoge School en de Dutch Innovation Factory een bijzonder prullenbakkenspel bedacht dat binnenkort gelanceerd zal gaan worden.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-