Gluren bij de Buren Fotograaf Maarten J EykmanGenieten van bijzondere optredens in de Eetcafé's van Meerzicht en van De Leyens en in 2 inZet-locaties? Dat kan op 3 april 2022, want dan vindt Gluren bij de Buren weer plaats in Zoetermeer. Tijdens dit huiskamerfestival wordt op verschillende plekken in de stad opgetreden door lokaal talent.

Van klassieke muziek, tot singer-songwriters, tot bands: er is voor ieder wat wils. Ook in de wijkrestaurants van Palet Welzijn in Meerzicht en De Leyens en op de inZet-locaties Oosterheem en Seghwaert kun je komen ‘gluren’ en genieten van muziek. Iedereen is welkom om de optredens te bezoeken.

Eetcafé Meerzicht

In Eetcafé Meerzicht (Albrandswaard 1) kun je genieten van een optreden van één van de stoerste coronahelden van Zoetermeer. Luister naar prachtige Franse chansons en andere mooie luisterliedjes. Het optreden duurt 30 minuten en vindt plaats om 13.00, 14.30 en 16.00 uur.

Eetcafé De Leyens

In Eetcafé De Leyens (Gondelkade 33) geniet je eveneens van Franse muziek, maar dan met een hele andere inslag. De vier saxofonisten van TempoRarely spelen hier muziek uit de 19e, 20e en 21e eeuw. Het optreden duurt 30 minuten en vindt plaats om 14.30, 16.00 en 17.30 uur.

inZet Noordhove & Seghwaert

Ook in twee inlooplocaties van inZet kun je komen kijken naar bijzondere optredens. Bij inZet Seghwaert (Petuniatuin 7a, naast de fysiotherapeut) staan gezelligheid en plezier centraal. Dit is namelijk het motto van Cozy4fun. Als singer-songwriter brengen zij een semi-akoestisch repertoire, met soms een verrassende twist. Het optreden duurt 30 minuten en vindt plaats om 13.00, 14.30 en 16.00 uur.

inZet Oosterheem

Bij inZet Oosterheem verzorgt de band felDt drie keer een optreden van een half uur. Zij maken op geheel eigen wijze covers door middel van veel samenzang en het gebruik van verschillende instrumenten. Om 13.00, 14.30 en 16.00 uur treden zij op aan het Zanzibarplein 5.

Over Gluren bij de Buren

In totaal zijn er op zo’n 50 locaties in de stad optredens te bewonderen. Kijk op zoetermeer.glurenbijdeburen.nl voor meer informatie en voor het hele programma. Gluren bij de Buren is gratis, maar neem zeker wat kleingeld mee om het talent te steunen.

 

Foto: Maarten J. Eykman

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-