dream onDream On! is het eerste stuk dat het Warm Water Jeugdtheater zal opvoeren sinds februari 2020. De acteurs voerden dit stuk, toen als kinderen, al op in 2016. Inmiddels zijn zij volwassen, maar de liefde voor theater is er nog steeds.

In augustus 2016 zaten meer dan 20 leerlingen kinderen met knikkende knieën en zwetende handen te wachten op de uitslag van hun auditie voor Topklas 2016-2017. Topklas was een groep van het Warm Water Jeugdtheater voor kinderen die net iets meer uit hun lessen willen halen. Elke week kregen de kinderen drie uur lang les in zang, dans en spel. Nadat de groep was gevormd startten de lessen en begonnen de repetities voor de eindpresentatie. In dit jaar werd voor veel kinderen de liefde voor het theater aangewakkerd. Vriendschappen werden geboren en een bijzondere tijd is aangebroken.

Inmiddels zijn we vijf jaar verder en zijn de kinderen van toen geen kinderen meer, maar jongvolwassenen. Allemaal een eigen kant opgegaan, maar nog steeds gek van theater. Voor de een in de vorm van werk of studie en voor de ander als een hobby. Maar de liefde voor theater is groot genoeg om nog eenmaal samen het podium te delen. De cast gaat nog één keer het podium op om te doen wat vijf jaar geleden zoveel voor ze heeft betekend.

 

Ga met de cast mee op een trip down memory lane en laat je meeslepen door de iconische nummers, de wilde haren en de leren looks in 1892 Eten en Drinken in de Dorpsstraat Zoetermeer. De musical wordt opgevoerd op 26 en 27 maart. Tickets voor Dream On!, à €8,-, zijn te koop via www.greg-baud.nl.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-