WhatsApp Image 2022 03 19 at 18.58.57 2

WhatsApp Image 2022 03 19 at 18.58.57Buurtbewoners met een smalle beurs kunnen bij Buurtwerk in Meerzicht terecht, voor een kleine bijdrage kan je je inschrijven en deelnemen aan deze gezellige BuurtHap. Elke laatste maandag van de maand wordt er lekker gekookt voor een lunch.

 ‘t BuurtHapje  is een nieuw initiatief van Marcha en Sabrina, beide zijn buurtbewoners in Meerzicht. Marcha is ook al een lange tijd actief voor buurtwerk in Meerzicht, Sabrina is haar vriendin en helpt haar op vele manieren met de activiteiten en administratie. "Maar de kookkunsten zijn echt van Marcha d’r hand", aldus Sabrina.

Maandag 28 maart is de allereerste keer dat ‘t BuurtHapje wordt georganiseerd, van 12.00u tot 14.00 uur op Kerkenbos 16 in Meerzicht (dezelfde locatie als van de speelgoedbank). Buurtbewoners voor elkaar, met niet alleen het doel van gezamenlijk en betaalbaar te eten, maar ook niet geheel onbelangrijk nieuwe mensen leren kennen. Aanmelden is wel verplicht, net als de eigen bijdrage van drie euro. 

 

Prijsvraag nieuwe naam

Marcha en Sabrina die onder andere ‘t BuurtHapje organiseren hebben nog geen naam voor de activiteiten voor de buurtbewoners. Wie bedenkt de leukste, mooiste of creatiefste passende naam voor deze activiteiten die buurtbewoners samen brengt, van elkaar laat leren en creativiteit stimuleert. Bedenk een passende naam en win een leuke prijs.

Tekst en foto, Marja de Laaf

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-