open dag mborijnland

Op zaterdag 5 februari vindt de Online Open Dag plaats van mboRijnland, in Zoetermeer te vinden aan het Van Doornenplantsoen. Studenten in spé kunnen op deze dag online beleven hoe het is om bij mboRijnland een opleiding te volgen.


Vooraf ontvangt de aankomende student een Online Open Dag Pakket met daarin o.a. een brochure, iets te drinken met wat lekkers en een VR-bril waarmee hij/zij de virtuele tour (https://tour.mborijnland.nl/) van mboRijnland kan bekijken. Per locatie kun je zo als het ware door de school heen ‘lopen’. Via voorlichtingsvideo’s krijgt de bezoeker te zien en te horen welke opleidingen je op die locatie kunt doen en wat de opleiding precies inhoudt. Docenten en studenten zitten klaar om via Teams geïnteresseerden tijdens verdiepingssessies voor te lichten over de verschillende opleidingen en al hun vragen te beantwoorden.

Mocht hun interesse zijn gewekt, dan kunnen de aankomende studenten in de weken na de Online Open Dag een afspraak maken om de locatie fysiek te bezoeken, waarbij ze de praktijklokalen kunnen bezichtigen en de sfeer kunnen proeven. Ook kunnen de laatste vragen worden gesteld en kan degene die al zeker is van zijn/haar keuze zich ter plekke aanmelden. Houd hiervoor de website en berichtgeving van mboRijnland in de gaten: www.mborijnland.nl

Aanmelden

De inschrijving voor de Online Open Dag is geopend. Studiekiezers kunnen zich aanmelden voor een, twee of drie sessies van een uur tussen 10-14 uur. Ga naar: https://mborijnland.nl/online-open-dag/ en meld je aan.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-