Winterontmoeting in Wijktuin Noordhove fotograaf Stichting PiëzoVoor inwoners van Noordhove is er de Wijktuin Noordhove voor ontmoeting en het volgen van activiteiten en lessen. De gemeente Zoetermeer heeft de mogelijkheid geboden om activiteiten in de wijktuin te ontwikkelen en verbindingen in de wijk tot stand te brengen.

Wijktuin Noordhove heeft deze kans met beide handen aan gegrepen om mensen in de gelegenheid te stellen hun talenten en vaardigheden te ontdekken en zich verder te ontwikkelen. Van samen tuinieren in de moestuin tot gezonde wandelingen en lunches voor volwassenen. Ook zijn er geregeld informatiebijeenkomsten. Voor kinderen zijn er al de schooltuintjes en sinds kort is er ook een echte studieplek.


Open middag

Op donderdagmiddag 27 januari is er van 15.00 tot 17.00 uur een open middag voor iedereen uit de wijk die graag een kijkje wil komen nemen en meer wil horen over de plannen met de sociale moestuin en andere activiteiten. U wordt ontvangen met gratis verse soep en zelfgemaakte cake. Creatievelingen kunnen zich warm timmeren met het maken van een vogelhuisje. Lijkt het u leuk om dit seizoen mee te doen met één van de activiteiten van de wijktuin of wilt u zich inzetten als vrijwilliger, dan kunt zich die middag aanmelden.

Mocht de winterontmoeting door een mogelijke verlenging van huidige maatregelen rondom corona niet door kunnen gaan, dan wordt deze verplaatst. Voor vragen kunt u terecht bij Odette Panneman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-36019137.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-