VogelvoerkopjeDe gezellige nieuwjaarsborrel met de wijkwethouder kon ook in Perenboomgaard ‘De Hof van Seghwaert’ dit jaar niet door gaan. Maar samen met de wethouder bedachten de vrijwilligers van de boomgaard een leuk alternatief. Samen met de Hof kunnen bewoners dit jaar de vogeltjes voeren.

Op zaterdag 22 januari deelt Margreet van Driel tussen 11.00-13.00 uur de nieuwjaarsgeschenkjes uit. Geheel in de geest van de Hof is het geschenkje 'Groen en Sociaal'. De cliënten van Middin (mensen met een beperking) hebben maar liefst 200 leuke vogelvoer-kopjes gemaakt die je kan ophangen in de tuin. De vogels kunnen op het stokje zitten om de kopjes leeg te eten.
Bewoners van Seghwaert kunnen per adres 2 kopjes ophalen. Een voor jezelf een eentje om weg te geven aan iemand die een vrolijke groet kan gebruiken.

Meld je snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld 'Nieuwjaar' in het onderwerp en je naam en huisadres in de mail. Je krijgt het tijdstip door waarop je de kopjes op kan halen.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-