medicijnenkluis middelwaard 2In de kerstperiode is er een medicijnkluis geïnstalleerd bij Apotheek Middelwaard in Meerzicht. Klanten van de apotheek kunnen nu 24 uur per dag hun medicijnen afhalen door een afhaalcode in te voeren.

De kluis kan alleen gebruikt worden voor medicijnen die al langer gebruikt worden, bij de eerste keer dat een nieuw medicijn verstrekt wordt, geeft de apotheker persoonlijk advies hoe het medicijn gebruikt moet worden. Gebruiken klanten al langer een medicijn en hebben ze een herhaalrecept nodig, dan zijn ze al bekend met het gebruik en kunnen ze het medicijn ook uit de medicijnkluis afhalen. De klant krijgt per sms of mail een bericht dat het medicijn klaar ligt en de afhaalcode om in te voeren in de kluis. Ook medicijnen die in de koelkast bewaard moeten worden, kunnen niet via de kluis gehaald worden.

 medicijnenkluis middelwaard 1  medicijnenkluis middelwaard 3

Nieuwe naam Apotheek

Apotheek Middelwaard hoort sinds kort bij ‘Beter Apotheken’, de naam Middelwaard blijft daarnaast in gebruik. Bij de apotheek kun je in het nieuwe jaar ook stempels sparen voor korting. Voor elke 5 euro die wordt besteed ontvangt u 1 stempel, bij een volle kaart ontvangt u 5 euro korting op uw eerstvolgende aankoop. Geneesmiddelen op doktersvoorschrift zijn wettelijk uitgesloten van deze spaaractie.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-