Genieten van muziek van vroeger fotograaf Stichting Piëzo copyEen enthousiaste vrijwilliger bracht vorige week zowaar een heuse, ouderwetste pick-up mee naar de kennissessie voor ouderen bij inZet Buytenwegh & De Leyens. Zijn hobby is, hoe kan het ook anders, grammofoonplaatjes verzamelen.  

De aanwezigen werden getrakteerd op muziek uit de jaren 40 tot en met 70 en op informatie over de zangers en zangeressen. Er zaten bekende, maar ook minder bekende artiesten tussen. Tijdens de quiz konden de deelnemers aan de hand van muziekfragmenten hun eigen kennis testen. Uiteraard werd er ook volop meegezongen, al met al was het een geslaagde muzikale tijdreis. 

Bij inZet in Buytenwegh &de Leyens worden wekelijks kennissessies gegeven door ouderen voor ouderen. Mensen die een bijzondere interesse, passie of hobby hebben, vertellen hierover met alle plezier tijdens een kennissessie.  

Wilt u zelf ook een kennissessie verzorgen of deelnemen aan een kennissessie? Neem dan contact op met Natalia Sadinska via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0646863212.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-