poster Good TidingsCKC Vrouwenkoor onder leiding van Karin de Jong en Kamerkoor Vocapella met Liselet van Gent bundelen opnieuw hun muzikale krachten. Gezamenlijk brengen ze met carols en kerstliederen de kerstsfeer naar de Oude Kerk.

Op zaterdag 11 december  geven zij samen het Kerstconcert Good Tidings in de sfeervolle Oude Kerk. De carols en kerstliederen die zij zingen zijn van Benjamin Britten, Edward Elgar, John Rutter, J.S. Bach, Gustav Holst en nog meer. De koren zingen elk a capella en met muzikale begeleiding van Ronald de Jong op piano, Marjatta Fehres op harp, Emi Gerritsma en Nirecka van Rhee op viool.

Met het muzikale spektakel hopen beide koren dat de luisteraar niet alleen geniet van de muziek, maar ook even de gedachten kan verzetten. Het concert begint om 15:00 uur. 
Er zijn geen kaarten meer verkrijgbaar voor dit concert en er kan aan de deur van de kerk geen kaartje worden gekocht.

Ga voor meer informatie naar ckc-zoetermeer.nl/evenementen/ of zoek CKC Vrouwenkoor op Facebook en Instagram. De geldende coronamaatregelen worden gehandhaafd. Voor dit concert is een coronatoegangsbewijs en geldige legitimatie nodig voor personen van 13 jaar of ouder.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-