20211104 27507In het Sinterklaashuis in Zoetermeer is er op woensdag 17 november een meet&greet met Sinterklaas. Ook komt Sinterklaas zaterdag met de koets naar het Sinterklaashuis.

Woensdagmiddag 17 november is de Sint in het Sinterklaashuis, Dorpsstraat 171. Kinderen kunnen in het huis tekenen en hun verlanglijstje aan de Sint geven.
Zaterdagmiddag 20 november maakt Sinterklaas tussen 11.00 uur en 14.00 uur een koetstocht door de stad. Hij rijdt vanuit het Stadshart naar de Dorpsstraat. Vanwege de coronamaatregelen zijn hier geen pieten bij en zal de Sint onderweg niet stoppen. Sinterklaas wordt wel begeleid door zijn trouwen helpers De Amigo’s. De rijtocht is online te volgen via de social media kanalen van ‘Zoetermeer is de plek’ te volgen. Ook Zoetermeer Actief zal de Sint volgen op zijn tocht door Zoetermeer en dit live uitzenden op ons Facebookkanaal, www.facebook.com/ZoetermeerActief.


Sinterklaas Walkthrough wandeling

Op zaterdag 20 november tussen 12.00 en 16.00 uur is er een geweldige wandelroute door de Dorpsstraat van Zoetermeer. In de etalages zal veel te zien zijn en de kinderen moeten naar aanwijzingen zoeken voor de speurtocht. De kinderen kunnen de zoekkaart ophalen bij de Nicolaaskerk tegenover bakker Pieterse.
Ook Sinterklaas zelf zal nog langs komen, maar het is nog niet bekend hoe laat dit zal zijn.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-