The Battle 2Een aantal leerlingen van groep 7 en 8 van IKC Het Plankier hebben meegedaan aan ‘Zappsport The Battle’. Deze battle vond plaats in Snowworld en samen met de presentatoren Britt Dekker en Ron Boszhard gingen de kinderen een heuse snowboard battle aan.  

The Battle 1Het werd een spannende strijd tussen de jongens en de meisjes. Nadat er een selectiespel was gespeeld, gingen 3 jongens en 3 meisjes door naar de grote finale. Zij kregen voor aanvang van de finale eerst nog les van topsporters Lisa Bunschoten en Chris Vos. De finale is uiteindelijk gewonnen door de jongens. Met een mooie beker op zak kwamen de kinderen vol trots terug naar school.  

Ook voor de kinderen uit groep 7 en 8 die niet meededen met de battle, was er een hele leuke dag geregeld, zij hebben een leuke ochtend gehad op het Erasmus College. Hier kregen ze een rondleiding, een les gym en een les met microscopen. In de middag was er een spelletjesmiddag in de klas georganiseerd, kortom: een leuke dag om op terug te kijken.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-