Unknown copy copy copyIn de afgelopen periode hebben we veel nieuwe ondernemers in de stad mogen verwelkomen. Veel konden hun deuren al openen, ander zijn nog druk bezig met verbouwen en stylen van de zaak. Wij maakten een handig overzicht.

Een van de zaken die snel na de aankondiging opende is de nieuwe snoepwinkel Candy Break in Schermafbeelding 2021 11 11 om 13.33.11de Dorpsstraat. Hier kan je kiezen uit een ruim assortiment snoep van oud-Hollands tot Amerikaanse candy. Voor vele ouderen ligt de nostalgie in het snoep kopen per stuk. De jeugd valt vooral voor snoep dat ze herkennen van social media als Tiktok.

Brady’s Bloemenzaak heeft zich inmiddels gevestigd in de Dorpsstraat. Brandy geeft het pand waar vroeger BKJ bloemen gevestigd was weer kleur. Brandy, die zelf niet uit Zoetermeer komt, heeft inmiddels haar draai helemaal gevonden in het oude Dorp, de plek waar ze haar droom van een eigen zaak mag waarmaken. Haar assortiment is uitgebreid en geschikt voor ieders portemonnee.

Leidsewallen
Op de Leidsewallen is horecazaak Sushiking van start gegaan en zoals de naam al doet vermoeden kun je daar sushi krijgen. Naast sushi in alle variaties behoren ook pokebowls tot het menu. Je kunt bij Sushiking alleen bestellen en laten bezorgen of zelf afhalen. Er is geen mogelijk om bij de zaak zelf aan tafel te schuiven.

Op het Prisma bedrijventerrein zijn deze week de Burger King en Starbucks officieel geopend. Beide zaken, die inmiddels gevestigde namen zijn, bieden hun welbekende assortiment aan. Zowel in de zaak als in de Drive-thru, zeker in deze coronatijd een uitkomst. Genieten in het gemak van je eigen auto.

Stadshart
In het Stadshart wordt er hard gewerkt aan de nieuwe grote locatie van Spel en Meer, die in januari verwacht de deuren te openen. Winkelketen The Stone heeft inmiddels haar deuren mogen openen aan de Promenade. Je kunt er terecht voor zowel dames als herenkleding van diverse merken in verschillende prijsklasse.

Schermafbeelding 2021 11 11 om 13.11.37Oosterheem
In Oosterheem wordt heel druk gewerkt aan de finishing touch van de inrichting van de nieuwe zaak Sugaraddict. De winkel gaat allerlei verschillende soorten zoetigheden zoals cupcakes, donuts en cookies verkopen. Ze bieden ook een mogelijkheid om een bak koffie of thee drinken, een high tea nuttigen of een taart te bestellen. Op zaterdag 13 november openen ze de deuren voor iedereen die van zoetigheid houdt.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-