afgesloten brug met hek van dichtbij

Wandelaars en fietsers worden in het Westerpark geconfronteerd met afgesloten bruggen, waardoor het park lastig te bereiken is. De bruggen zijn afgesloten omdat zij dringend onderhouden moeten worden. De afgelopen twee weken is er echter aan de bruggen niet gewerkt.

Jonathan woont aan het park en dagelijks maakt hij daar zijn wandelingen en fietstochtjes. Voor hem is de afsluiting een hinder: "Om door het park te wandelen, moet ik nu een heel stuk omlopen. Voor even is dat niet zo heel erg, maar de bruggen zijn nu al twee weken afgesloten en ik zie er niemand aan het werk. Ik vraag mij af waarom de bruggen zo lang al dicht zijn?"

De gemeente schrijft op haar site: "Binnenkort worden ook nog houten bruggen in het Westerpark nader geïnspecteerd. De uitkomsten hiervan vindt u op deze pagina." Meer informatie is er sindsdien niet opgezet. Het is onduidelijk hoe lang de bruggen afgesloten zullen blijven, tot die tijd is het voor wandelaars een flink eind omlopen. Een rondje lopen in het park wordt ook een stuk lastiger.

 afgesloten brug met hek  afgesloten brug naar DWO Westerpark
 Het gaat om minimaal twee bruggen  

 

Foto's: Renaldo Korst

-advertenties-

-goede doel-