Opening Topcon Jan Iedema Wouter van de NadortDe Dutch Tech Campus in het Dutch Innovation Park verwelkomde op 3 november Topcon Europe Positioning. Voor Topcon werd door PingProperties een uiterst duurzaam en gasloos gebouw ontwikkeld aan de Werner von Siemensstraat 35 in Zoetermeer. 

De Dutch Tech Campus is een thuisbasis voor diverse nationale en internationale bedrijven op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek. DTC is onderdeel van het Dutch Innovation Park in Zoetermeer, dé plek in de Randstad voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health & care. In het Park delen ICT-bedrijven en zo’n 800 ICT-studenten kennis en werken er samen. Door de synergie ontstaan innovaties en nieuwe business. 

Na een bouwperiode van zeven maanden werd de nieuwbouw voor Topcon ten overstaan van direct betrokkenen geopend. De nieuwe hoogwaardige bedrijfsruimte, kantoorruimte en 50 parkeerplaatsen brengen de bedrijfsvoering van Topcon Europe Positioning naar een hoger niveau door significant efficiëntere bedrijfsprocessen en ruimte om te groeien. Wethouder Jan Iedema (Economie en Onderwijs): "Met hun vooruitstrevende bedrijfsvoering draagt Topcon bij aan een toekomstbestendige campus en aan het duurzame karakter van Zoetermeer. Door de inspanningen van PingProperties en de komst van dit toonaangevende bedrijf wordt het nog aantrekkelijker voor ondernemingen om zich hier te vestigen." 

Toplocatie 

Jaap de Jong, Director, Operations Europe Topcon Europe Positioning: “Topcon is ontzettend trots en heel blij met dit nieuwe pand en de locatie. Dit pand zorgt ervoor dat Topcon de volgende stappen in zijn supply chain kan gaan zetten voor de komende jaren. Europese optimalisatie van de footprint gaat voor significant efficiëntere processen zorgen en uiteindelijk blije klanten.” 

Foto: Wouter van de Nadort, director of Distribution Center Operations bij Topcon Europe Positioning B.V. (links) en Jan Iedema, wethouder Economie en Onderwijs Zoetermeer (rechts).

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-