sw winkelcentrumDe Albert Heijn aan de Petuniatuin in Seghwaert is woensdagavond overvallen. Rond 19.45 uur werd de politie gealarmeerd voor een overval. Het is niet duidelijk  of er iets is buit gemaakt bij de overval.

Na de melding kwam de politie snel naar het filiaal van de Albert Heijn en deed onderzoek in de winkel en de omgeving. Op meerdere plekken in de wijk werd gepost, maar de verdachte is nog niet aangetroffen. De politie liet weten op zoek te zijn naar een blanke man tussen de 20 en de 35 jaar met zwarte bergschoenen. De man had een grijze capuchon en droeg een wegwerpmondkapje ook had hij een plastic AH tas bij zich.

 

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van dit voorval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 Foto: Winkelcentrum Seghwaert

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-