Op de verschillende locaties van inZet in Meerzicht, Palenstein en Buytenwegh wordt de komende tijd aandacht besteed aan hoe je met energieverbruik in jouw huis om kunt gaan. Hoe je energie kunt besparen, maar tegelijkertijd kunt zorgen voor een fris en geventileerd huis.

Energiebesparen op maat Stichting PiëzoVanuit jouw situatie wordt ingegaan op vragen die nu spelen en krijg je heel concrete tips. Het gaat om interactieve én laagdrempelige bijeenkomsten op maat, met tips om direct iets te veranderen. Je kunt ook vragen stellen over het lezen van de energierekening. Voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen zijn het plaatsen van radiatorfolie, het besparen van (warm) water en de ledlampen-actie voor huurders vanuit de gemeente Zoetermeer.

Er is de afgelopen zomer een nieuw team van consulenten Duurzaam van stichting Piëzo opgeleid, zij gaan nu aan de slag om zoveel mogelijk mensen te adviseren.

De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 2 november van 12:30 tot 14:30 uur bij het inlooppunt van inZet Buytenwegh & De Leyens aan de Cesar Franckrode 64. Om u aan te melden voor deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Natalia Sadinska via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-46863212.

Wanneer er vanuit buurtverenigingen, ouderverenigingen of vanuit een woonbuurtje interesse is voor energietips op maat? Stuurt u dan een mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-