restaurant gedekte tafelWe mogen elkaar weer ontmoeten, samen eten en de gezelligheid opzoeken. Een grote opluchting voor de vele senioren die het inlooppunt van inZet graag bezoeken voor de verschillende activiteiten die weer opgestart zijn.

Van schilderen, tekenen, tot biljarten, handwerken, samen warm eten of gewoon een gezellig kopje koffie met elkaar drinken. Binnen het inloopcentrum van inZet Seghwaert & Noordhove is Palet Welzijn voor de Open Tafel op zoek naar senioren die ook weer toe zijn aan sociaal contact en in de middag gezellig aanschuiven voor een warme maaltijd. De maaltijden worden verzorgd door de Maaltijdservice van Palet Welzijn en worden door betrokken vrijwilligers opgediend. De open Tafel wordt gehouden van maandag tot en met vrijdag van 12:00-13:30 uur op de Petuniatuin 7a.

Bent u of kent u iemand die na deze veelal eenzame maanden op zoek is naar nieuwe gezelligheid als deelnemer aan de Open Tafel of misschien wel als vrijwilliger? Twijfel dan niet en neem gerust contact op met sociaal makelaar Kelly Wezenberg op telefoonnummer 06 46 361 374. Zij kan u informeren over alle mogelijkheden binnen het inloopcentrum van inZet in Seghwaert. 

-advertenties-

-goede doel-