pannenkoeken bakken nldoetIn Meerzicht bakken vrijwilligers op zaterdag 29 mei pannenkoeken voor ouderen. Dit doen ze tijdens de jaarlijkse vrijwilligersactie NLdoet. Op deze dag zetten de vrijwilligers, waaronder jongeren, zich in om de pannenkoeken te bakken en die tevens langs te brengen bij de ouderen in de wijk.

Zo worden de wijkbewoners verwend met een lekkernij, wordt ze een hart onder de riem gestoken en wordt verbinding gelegd tussen jong en oud in de wijk. 

Wanneer: zaterdag 29 mei, 11.00 uur tot 15.00 uur
Waar: inZet Meerzicht, Uiterwaard 21
Ben je enthousiast om ook je bijdrage te leveren? Geef je snel op bij Gioia Conte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 31687716.

NLdoet is een landelijke vrijwilligersactie. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert mensen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Dit jaar valt Nl Doet op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-