Unknown copy copy copyDe binnentuin van de inZet locatie aan Cesár Franckrode 64 in de wijk Buytenwegh is na jarenlang intensief gebruik hoognodig aan een opknapbeurt toe. De verzakte bestrating is samen met HABO GWW al mooi opgeknapt. Om de rest van de plannen te realiseren doet de organisatie een oproep.

images copy copyTijdens de landelijke vrijwilligersactie NLdoet op vrijdag 28 mei zullen vrijwilligers gaan helpen om de tuin op te knappen. Er komt onder andere een mooie muurschildering om de kale muur weg te werken. Ook komen er diverse kleurige planten in de tuin en zal er een zitplekje in de schaduw komen. Zo ontstaat er een fleurige ontmoetingsplaats voor jong en oud waar de vrijwilligers van inZet, leerlingen van mboRijnland en de buurt weer met plezier kunnen zitten en leren.

Vind je werken in de tuin leuk en wil je samen met mensen uit jouw buurt een helpende hand bieden? Dan komt InZet graag met je in contact. Er zal deze dag uiteraard gewerkt worden aan de hand van de geldende coronamaatregelen.
Alle informatie op een rijtje:
Datum: vrijdag 28 mei
Tijd: 10.00 uur tot 12.00 uur
Neem voor vragen of om je aan te melden contact op met Milou van Loenen, sociaal-cultureel werker bij inZet, locatie Buytwegh & De Leyens, op 06-11715238 of in de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-