huri sahin

Huri Sahin, voorzitter Kinderrechtencollectief

Huri Sahin, voorzitter Kinderrechtencollectief, gaat op 17 mei het gesprek aan met Zoetermeerse politici over visies op en vormgeving van burgerschap op (bijzondere) scholen. Het gesprek wordt live gestreamd zodat zo veel mogelijk Zoetermeerders dit kunnen volgen.

Huri Sahin zal ingaan op visies en praktijkervaringen uit het onderwijsveld. Vanuit zowel het bijzonder (levensbeschouwelijk) onderwijs als het openbaar (algemeen) onderwijs zullen ervaringen worden uitgewisseld: hoe wordt burgerschapsvorming uitgewerkt op de verschillende scholen, en wat zijn daarvan de concrete resultaten?
Het gesprek wordt gevoerd op de islamitische basisschool Yunus Emre in Buytenwegh, waar tegelijk ook aandacht wordt besteed aan de afsluiting van het Suikerfeest.

Ik, hun & wij – een goed gesprek over onderwijs, identiteit & burgerschap, is een initiatief van het InterLevensbeschouwelijk Overleg in Zoetermeer (ILOZ). Het gesprek wordt opgenomen op maandag 17 mei als noon-sessie: tussen 12.00u en 13.00u. Het wordt door Zoetermeer Actief live gestreamd op Facebook. De uitzending zal ’s avonds worden herhaald. Voor meer info zie www.iloz.org

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-