politie Robbert copyBij een steekincident in een woning aan de Velddreef op zaterdagavond 24 april is een persoon gewond geraakt. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de oorzaak van het incident een uit de hand gelopen ruzie te zijn.

Het voorval vond plaats op zaterdagavond om 22:10 in een woning gelegen op de Velddreef in de wijk Seghwaert. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer na gekeken en zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Politie startte een onderzoek naar de oorzaak van het incident van de ruzie die vooraf ging aan het incident. Daarnaast is er een uitgebreid buurtonderzoek gestart.

Sinds begin van dit jaar vonden er op de Velddreef al meerdere incidenten plaats. Op 26 januari vond er een woningoverval plaats, 9 februari een straatroof. Vrijdagavond 19 februari was er ook al een steekincident  in een woning.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van dit voorval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-