Aquapretpark ZoetermeerHet in recreatiegebied Vlietland gevestigde Aquapretpark heeft vergevorderde plannen om te verhuizen naar Zoetermeer. De nieuwe locatie is de Zoetermeerse Plas in het Noord-AA. Op dit moment zijn de eigenaren van het pretpark in overleg met de gemeente om de laatste puntjes op de i te zetten.

De intentie is dat het Aquapretpark 3x groter gaat worden dan het huidige park in Vlietland. Op deze locatie blijft het park aanwezig, maar het verandert van eigenaar. Dit wordt Storm Aquapark Vlietland.

In het Aquapretpark zijn veel verschillende speelmogelijkheden te vinden. Van trampolines en glijbanen tot een volleybalcircuit. De eigenaren zijn in overleg met de gemeente en de veiligheidsregio; wanneer men open gaat is op dit moment nog niet bekend.

Update 18.15 uur: 
De facebookpost waar we dit bericht aantroffen is op dit moment weggehaald. Wij hebben geprobeerd de eigenaar te contacten, maar dit is nog niet gelukt. 

aquapark

Dit verhaal kreeg nog een staartje. De huidige eigenaar van Vlietlanden heeft in een interview aangegeven dat het bericht op Facebook een actie is geweest van de eerste eigenaar. Ondertussen geven de wethouders aan dat zij graag in gesprek gaan met ondernemers die een soortgelijk park zouden willen bouwen in Zoetermeer. Lees ons vervolgartikel: Aquapark van harte welkom

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-