koningsspelenOp de vrijdag voor de meivakantie worden de Koningsspelen op alle scholen in Zoetermeer gevierd. KC De Entree pakt het dit jaar wat groter aan. De leerlingen hebben dit schooljaar meerdere activiteiten gemist en worden nu verrast met de hele week verschillende sportactiviteiten.

De kinderen in Zoetermeer kunnen kennis maken met dans, bootcamp, tennis, korfbal, voetbal, atletiek, karate, boksen, honkbal en nog meer. Natuurlijk wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen, zodat de kinderen veilig van alle sporten kunnen genieten.

Bij Kindcentrum De Entree in Meerzicht wordt maar liefst de hele week extra gesport om de Koningsspelen te vieren. Vanaf maandag 19 april t/m vrijdag 23 april maken de kinderen kennis met o.a. voetbal, freerunning, dans, judo, crossfit en teambuilding. Op de woensdag worden de leerlingen verrast met een enorme stormbaan. Op vrijdag 23 april wordt er uitgebreid aandacht besteed aan het behaalde vignet ‘sport en bewegen’ van de gezonde school. Verder zal op deze dag het themalied ‘Zij aan zij’ van de Koningsspelen worden opgenomen door de hele school zodat ook alle ouders kunnen meegenieten.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-