Waterzicht inrichting groengebiedHet nieuwbouwproject Romantisch Waterzicht in Oosterheem is bijna voltooid en nadert de oplevering van de laatste fase. Voor het middengebied in dit project is in samenspraak met de omwonenden een plan opgesteld voor de inrichting. Het wordt een groen gebied met speelvoorzieningen voor de jeugd.

Tussen de straten Brielsemeer en Slotermeer en het Heemkanaal ligt het beoogde groene gebied. Het Zoetermeerse ontwerpbureau PLAN34 heeft op basis van de wensen van de gemeente en de omwonenden een aantal impressies en een animatiefilmpje gemaakt.

 

In het gebied zijn speelplekken en een speelweide gedefinieerd voor verschillende leeftijdsgroepen. Over de inrichting van deze plekken kunnen de omwonenden meepraten door middel van het invullen van een enquête. Op de participatiewebsite van de gemeente is een presentatie van het plan en de enquête te vinden. Naar verwachting wordt er na de laatste oplevering van de nieuwbouw in de zomer van 2021, gestart met de inrichting van het gebied.

 

Meer lezen over woningbouwprojecten in Zoetermeer? Kijk op Overzicht-nieuwbouw

 

-advertenties-

-goede doel-