wandelroutesDoor corona kunnen de wandelingen die wekelijks op woensdagochtend vanuit buurttuin Zoete Aarde worden georganiseerd voorlopig niet doorgaan.  Daarom is er iets nieuws bedacht. Vanaf zaterdagmiddag 17 april kunnen wandelaars een bewegwijzerde route volgen vanuit Buurttuin Zoete Aarde aan de Broekwegzijde.

Iedere zaterdag wordt er een nieuwe wandelroute gemaakt. De route begint en eindigt bij Buurttuin Zoete Aarde en duurt ongeveer anderhalf uur. Onderweg  wordt de route gemarkeerd met behulp van een krijtspuitbus. Iedere week komt er een nieuwe route bij, steeds in een andere kleur. De wandeling wordt aanstaande zaterdag gemaakt door Sacha van Vlaardingen. Deze wandeling gaat onder andere door het Binnenpark en langs de Meerpolder.

Sinds een aantal jaren is er vanuit Buurttuin Zoete Aarde een wandelgroep actief die wekelijks op woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur een wandeling door Zoetermeer maakt. Tijdens deze wandelingen vertelt Sacha een verhaal over de geschiedenis van Zoetermeer en wordt er gezamenlijk een kop koffie gedronken. Door de coronamaatregelen kunnen deze wandelingen op dit moment niet doorgaan en worden er in plaats daarvan op zaterdagmiddag gemarkeerde routes gemaakt.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-