duinparc fase 2De verkoop van de tweede fase van het nieuwbouwproject DuinParc is van start. Het is één van de laatste ontwikkelingen in de wijk Oosterheem, grenzend aan het groene recreatiegebied Bentwoud. In totaal worden er 125 woningen gerealiseerd.

DuinParc bestaat uit twee deelprojecten: Duinveld (fase 1) en Parcveld (fase 2,3,4). Duinveld is inmiddels volledig uitverkocht. Parcveld bestaat in totaal uit 100 woningen: 60 appartementen verdeeld over 2 gebouwen en 40 eengezinswoningen.

In fase 2 gaan de eerste 31 appartementen ‘gebouw BentParc’ in verkoop. De appartementen variëren in grootte tussen 66 m2 tot 119 m2. De prijzen starten vanaf € 325.000,- en lopen op tot € 589.000,- vrij op naam. Bij elk appartement is een eigen parkeerplaats te koop. De woningen worden gasloos gerealiseerd. De inschrijving start vanaf 1 april om 19:00 uur en eindigt op 16 april om 9:00 uur.

 

Op steenworp afstand van DuinParc zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een winkelcentrum, een golfbaan, een bibliotheek en de RandstadRail. Margreet van Driel, wethouder gemeente Zoetermeer: “Zoetermeer is dé plek, want je vindt hier bijvoorbeeld de stadse allure en het mooie weidse. Dit herken je terug in iedere woonwijk die we hebben, maar zeker in Oosterheem. Ik ben ervan overtuigd dat alle bewoners van DuinParc zich hier gaan thuis voelen.”


Meer nieuws over nieuwbouwprojecten: overzicht-nieuwbouw


E
lke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-