Foto woonhart Liefde is 1 copyDe komende 2 maanden hangt er vrolijke decoratie in het Woonhart. Door de passage hangen kleurrijke harten en staan bloesembomen. Deze decoratie is onderdeel van de campagne ‘Liefde is…’ die 19 maart van start is gegaan.

Liefde is… een woonwens vervullen

Onderdeel van de decoratie is een wensboom die beneden bij de roltrap staat. Hier kan iedereen voor iemand anders een woonwens achterlaten. Voorzitter Ed Heemskerk zegt: “We merken dat heel veel mensen het afgelopen jaar, en nu nog steeds, bezig zijn met het opnieuw inrichten van hun huis. Natuurlijk zijn er ook mensen die nog bepaalde woonwensen hebben die nog niet in vervulling zijn gegaan. Daarom kiezen we elke 2 weken uit de ingeleverde wensen één wens uit die we in vervulling laten gaan.”

Liefde is … aan anderen denken

Voor elke wens die gedaan wordt, doneert het Woonhart één euro aan het goede doel ‘Stichting Iedereen een Maaltijd’. Deze stichting zorgt ervoor dat mensen die door omstandigheden geen geld hebben voor eten, toch een gezonde maaltijd kunnen nuttigen.  Dus al gaat de woonwens niet in vervulling, het levert altijd iets op.

woonhart 1 copy copy

Liefde is… vrolijke post

Het Woonhart heeft twee leuke wenskaarten laten maken die onder schoolklassen in Zoetermeer worden verspreid. De schoolkinderen wordt gevraagd om op de kaart een leuke boodschap of tekening te maken en deze in te leveren in de brievenbus die in het Woonhart staat.

Het plan is om al deze kaarten te bezorgen bij bewoners van de woonzorgcentra. Deze tijd is voor hen extra lastig. Gelukkig zijn al veel van hen gevaccineerd, maar het blijft een spannende tijd waarin er minder bezoek is en minder voor hen wordt georganiseerd. Daarom worden deze bewoners opgefleurd met een vrolijke kaart. Ed Heemskerk wil zelf de kaarten bij de bewoners gaan bezorgen. De wenskaarten liggen ook op de balies van de woonwinkels om mee te nemen. Dus als je zelf een leuk kaartje wilt versturen dan kan dat ook. Iedereen kan bij een van de ondernemers van het Woonhart een afspraak maken om op verantwoorde wijze te woonshoppen.

 

-advertenties-

-goede doel-