20210319 23571

Peuters Denzel en Esmee genieten met Nancy van een lekker stukje pannenkoek

Elk jaar nodigen de peuters van IKC Klimboom uit Buytenwegh alle opa's en oma's uit om lekker samen te smullen van de pannenkoeken. Dit jaar moet dat met wat meer afstand, maar Nancy van KDV de Drie Ballonnen wilde de feestelijke dag toch niet zomaar voorbij laten gaan.

Nancy: "Met de kinderen hebben we placemats versierd en slingers geknutseld. Ook hebben we met alle kinderen een dansje opgenomen, dat de ouderen kunnen bekijken. En er zijn stápels pannenkoeken gebakken!"

 20210319 23569  20210319 23570

 

De pannenkoeken brengt Nancy naar de Covid-afdeling van Vivaldi. "De mensen daar kunnen echt wel wat vrolijkheid en een opkikker gebruiken! We mogen natuurlijk de afdeling niet op, maar leveren de pannenkoeken af bij de voordeur. Toch zijn de kinderen wel betrokken bij de actie door de vele tekeningen en versieringen!"

Ook op de Klimboom zelf is het vandaag, 19 maart, Pannenkoekendag. De hele kinderopvang zal bij de lunch lekker smikkelen van een mooi versierde pannenkoek.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-