paaskaarten voor ouderenKinderen in Palenstein en Meerzicht maken zelf paaskaarten voor ouderen in de buurt. Kinderen in Palenstein brachten hun zelfgemaakte paaskaarten aan organisaties die voor ouderen werken. De medewerkers van Palet Welzijn, Piëzo en Welthuis De Morgenster verspreiden deze onder de ouderen in de wijk.

Leerlingen van basisscholen IKC De Meerpaal, IKC De Achtsprong en de Jacobsvlinder doen mee aan de actie en zijn druk in de weer om prachtige paaskaarten te maken.
Wie ook wel een kaartje wil ontvangen en in Palenstein, Dorp of Driemanspolder woont, kan contact opnemen met sociaal cultureel werker van Piëzo Christine Advokaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 46866491.

 

Paaskaarten maken voor ouderen, haal je tasje op bij Piëzo

Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen bij Piëzo een tasje ophalen met daarin alle benodigdheden om de kaart te maken. Voor Pasen wil Piëzo ouderen in de wijk Meerzicht opvrolijken en verrassen met een leuk paastasje. In elk tasje zit een paaskaart gemaakt door kinderen uit de wijk en een lekkernij.

Doe je mee en maak je ook een leuke paaskaart? Kom dan een tasje halen in PiëzoCentrum Meerzicht (Uiterwaard 21) met en maak een leuke paaskaart voor een oudere uit de wijk. Ophalen kan op donderdag 18 maart van 09.00 uur tot 17.00 uur of vrijdag 19 maart van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met Gioia Conte via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0631687716.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-