DSC 6287 copy copyDe Theetuin Activisie is woensdag 1 juli officieel geopend door Wethouder Ter Laak. Activisie is een begeleidingscentrum voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en de Theetuin maakt hiervan deel uit. De tuin is van groot belang voor de cliënten en hun mantelzorgers.


De opening was een voor alle partijen prachtig moment, omdat er weer gewerkt kan worden aan arbeidstraining en reïntegratie voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. De Rotary Zoetermeer heeft aan de Theetuin een professionele koffiemachine cadeau gedaan. Directrice Ilse van der Schaaf gaf aan erg dankbaar te zijn voor dit mooie geschenk. Voor Activisie is het nu mogelijk bezoekers diverse soorten koffie aan te bieden. Het eerste kopje koffie werd dan ook tijdens de opening aangeboden aan de Rotary.

Bij de Theetuin kan men terecht betreffende vragen over hersenletsel. Mantelzorgers worden uitgebreid ingelicht over zichtbare en onzichtbare gevolgen van deze soort hersenletsel. Hierdoor ontstaat er meer inzicht en vooral begrip tussen de mantelzorger en zorgontvanger. De Tuin gevestigd aan de Zegwaartseweg 27a ligt centraal in Zoetermeer, rustig en landelijk gelegen. Vooral voor fietsers en wandelaars een uitgelezen plek, voor een rust moment.DSC 6266

Gasten zijn in de Theetuin zowel binnen, als buiten op het terras, van harte welkom. De tuin biedt naast koffie en verse theesoorten ook een kleine kaart aan met een diversiteit aan broodjes, tosti’s, salades en versgebakken taart. U kunt elke woensdag terecht, de tuin is geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

-advertenties-

-goede doel-