Zo verliefd zijn en het willen uiten, dat mag. Maar de politie is het niet zo eens met de graffiti uiting in een tunneltje aan de Voorweg. Bij aankomst van de politie was de romanticus echter gevlogen. De agenten zouden graag een praatje met de kunstenaar maken.

graffiti

Een Nederlands spreekwoord luidt: 'Gekken en dwazen schrijven hun namen op deuren en glazen'. Deze graffiti spuiter is zeker gek op iemand. Zo gek dat hij een groot hart op de muur spoot op zondagochtend 31 mei rond 06.00 uur. De politie kreeg een melding over een actieve graffiti spuiter en ging kijken. Het 'kunstwerk' was het enige dat ze aantroffen in het tunneltje aan de Voorweg.

Signalement van de spuiter

Volgens de melder gaat het om een blanke man van rond de 20 jaar. Hij is 1.80 lang en was in het zwart gekleed. Hij zou in het bezit zijn van een rugtas. 

Of 'Silfer' een schrijffout heeft gemaakt is niet duidelijk. Silver is een kleur die veel in de graffiti wordt gebruikt (zie opvulling van de letters). Ook weten wij niet of Silfer nu de naam is van de spuiter of van zijn liefje. Dit soort vragen en de rekening zouden de agenten graag even met de kunstenaar overleggen.

Het aanbrengen van graffiti is een boete van 149 euro (+ 9 euro administratie kosten). Voor jongeren kan er een HALT maatregel uitgesproken worden.

Bron foto: Politie Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-