IMG 0098Na afloop van het feestelijke 10 jarig jubileum in 2019 van Apotheek Middelwaard in combinatie met de Pink Ribbon actie, kregen alle deelnemers een mooi verpakt tulpenbolletje mee als presentje. De apotheek ontving deze week foto’s van de in bloei staande tulpen.

Het 10 jarig jubileum van Apotheek Middelwaard in Meerzicht is al weer een half jaar geleden, maar de tulpenbolletjes die toen cadeau gegeven werden, laten zich nu in volle pracht zien. Bij het jubileum liet apotheker Angel Sellier weten het leuk te vinden om foto's te ontvangen van de tulpen die zijn uit gekomen omdat de schoonheid van binnen zit en niet aan de buitenkant te zien is.

De leukste foto kwam van de 4 jarige Esper, die tegen zijn moeder zei: “mama, ons kado slaapt niet meer!”. Ook het bolletje van zusje Milijn is inmiddels wakker geworden en beide tulpen bloeien nu vrolijk naast elkaar in een grote bloempot. Met zijn foto én verhaal krijgen Esper en Milijn nog een klein presentje van de apotheek. Daarbij wordt hun foto in mei gepubliceerd als ‘foto van de week’ op Zoetermeer Actief.

 IMG 0097  IMG 7255

 

Tekst: Marja de Laaf

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

 

-advertenties-

-goede doel-