sinthondjesTelevisieprogramma Man Bijt Hond bezocht Sinterklaas in Zoetermeer. De aandacht ging echter vooral uit naar de twee schattige chihuahua’s Daisy en Lady, die in hun eigen verkleedpakjes poseerden met de Sint.

man bijt hondDe hondjes van bazinnetje Wendy Verschoor hebben op Instagram al een schare aan fans en zijn echte fotomodellen. In hun special gemaakte Sint&Piet outfit bezochten zij het Sinterklaashuis in de Dorpsstraat. Bazinnetje Wendy: “Na alle discussies omtrent deze feestdag wilde ik aan de vooravond van pakjesavond een positief signaal afgeven en een glimlach op ieders gezicht toveren!”

Tijdens de foto-shoot ruilden het blonde en het bruine hondje nog even van outfit, om zo nog maar eens duidelijk te maken dat het feest voor iedereen is. Wendy Verschoor is amateurfotograaf en vindt in haar hondjes gewillige fotomodellen, die voor een snoepje alles doen. Ze heeft voor de hondjes een Instagram account aangemaakt die inmiddels 16.000 volgers van over de hele wereld heeft.


hondjes zomer

-advertenties-

-goede doel-