20181130 2269 copyBij karatevereniging Tomo no kai deden vrijdag in Buytenwegh alle jeugdleden mee aan de Pietentraining. Om Piet te zijn moet je een goede conditie hebben, lenig zijn en heel behendig, precies ook de onderdelen die belangrijk zijn voor karate.

Voor één les werden daarom de karatetechnieken vervangen door Pietentraining, waarbij de leerlingen hun kadootjes zo snel mogelijk over het uitgezette parcours moesten brengen. Een paar technische onderdelen waren er ook: probeer maar eens een ballon hoog te houden met enkel karatestoten!

De les werd afgesloten met een flinke hand pepernoten, waarna de oudere leden van de club weer serieus aan de slag gingen met hun karate kata. 

20181130 2233  20181201 2408 

Bekijk ook onze Sinterklaasfilm!  'Zoekpiet zoekt Sinthuis in Zoetermeer' is geheel gemaakt door vrijwilligers. Dit echte Zoetermeerse Sinterklaasverhaal vertelt hoe Zoekpiet op zoek ging naar een huis voor Sinterklaas. De film werd mogelijk gemaakt door: Greg en Baud, Redline, Dorpsstraat, gemeente Zoetermeer, Wolters Producties, Playy en Zoetermeer Actief.

Bekijk voor de film op: www.zoetermeeractief.nl/sintfilm, voor de gewone versie en de versie met gebarentolk.

-advertenties-

-goede doel-