Op zaterdag 22 september 2018 wordt er voor de 3de keer een complete lifestylemarkt georganiseerd voor iedereen die iets bijzonders zoekt voor zichzelf of een ander. Buurttuin Zoete Aarde, Broekwegzijde 195 is tussen 12:00 en 16:00 uur het decor voor deze markt. Hier vind je dingen die je nog niet eerder bent tegengekomen.

Urban Hippie mei 2018

Creatievelingen uit Zoetermeer en omgeving verkopen achter ruim 40 kramen hun zelf gemaakte sieraden, accessoires, kleding, en meer praktische dingen om jezelf, je huis of iemand anders mee op te fleuren. Ook is er een poppendokter aanwezig en zijn er praktische workshops te volgen zoals marshmallows roosteren, buttons maken, dromenvangers, Kamishiba vertelling, en Fotobooth.

De grote handperenoogst is dit jaar dan al geweest maar de stoofpeer en groente-oogst van de dag is te koop in de buurttuin. Er wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Er zijn heerlijke lekkernijen te koop. De ongedwongen sfeer wordt muzikaal ondersteund door ‘Road 2 Nowhere’, ‘The M’s’ en Susanne Sanders.

De ‘Urban Hippie Markt’ vindt plaats in de groene Oase van de Leyens: buurttuin Zoete Aarde.

Tip:
Kom op de fiets of lopend. De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanuit het Woon-/Stadshart of Randstadrailhalte ‘De Leyens’. Wie met de auto komt doet er goed aan om deze te parkeren in de buurt van hotel-restaurant ‘De Sniep’ of bij basisscholen, ‘De Elzenhoek’ of ‘Prinses Margrietschool’.

-advertenties-

-goede doel-