3243 angel alpe dhuzes 2018Angel Sellier van Apotheek Middelwaard in Meerzicht organiseerde woensdag op haar verjaardag een benefiet(s)actie. Zij rijdt, met 5 andere Zoetermeerders, mee met een team voor Alpe d’HuZes om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

Veel activiteiten stonden eigenlijk buiten gepland, maar vanwege de harde wind woensdag kon de partytent niet worden neergezet. Angel liet zich door deze tegenslag niet uit het veld slaan, maar verplaatste alle activiteiten gewoon naar binnen, waardoor het een drukte van jewelste in de apotheek werd!

Winkeliers uit het winkelcentrum hadden leuke prijzen gedoneerd, via lootjes in de grabbelton kon het publiek meedoen met de actie. Wethouder Margreet van Driel reikte de hoofdprijs, een prachtige fiets, uit aan de gelukkige winnaar: Luuk van Dorp.

2938 angel alpe dhuzes 2018  IMG 1164 

Ook kon men in de Apotheek op een hometrainer fietsen voor het goede doel. De wethouder liet zich ook van haar sportieve kant zien en trapte een paar kilometer weg voor het goede doel. Tot en met 1 juni kunnen bezoekers van de Apotheek Meerzicht nog meedoen met een raad-actie: er staat een grote pot met pillen op de toonbank waarvan iedereen mag raden hoeveel pillen het zijn. Iedereen die mee wil raden wordt een vrijblijvende bijdrage gevraagd.

Foto's door: Edgar van Kesteren en Marja de Laaf

 

-advertenties-

-goede doel-