Overeenkomst digitalisering Zoetermeerpas 300dpi 0015De ZoetermeerPas gaat digitaal. Het is de bedoeling dat begin 2019 de papieren cheques verleden tijd zijn en het tegoed digitaal op de ZoetermeerPas staat. ICT-dienstverlener EBPI en pasleverancier IDCARDplaza ontwikkelen samen met de gemeente Zoetermeer de digitale pas.

Wethouder Taco Kuiper (sociale zaken) startte woensdag samen met beide directeuren van de samenwerkingspartners officieel de samenwerking. Kuiper is positief over de voortgang van het project. “Digitalisering van de ZoetermeerPas betekent veel meer gebruiksgemak voor de pashouders.”

Coen Egberink (directeur EBPI) en Peter van Es (directeur IDCARDplaza) zijn blij dat de keuze op hen is gevallen. “De  vooruitstrevende ICT-technologie van EBPI staat garant voor veilige en snelle informatie-uitwisseling.  Wij zien er naar uit om Zoetermeerders, samen met IDCARDplaza, te voorzien van een betrouwbare digitale pas”, aldus Egberink.

De ZoetermeerPas is er voor inwoners van Zoetermeer met een laag inkomen. Pashouders krijgen korting op leuke, sportieve, leerzame en culturele activiteiten. Op www.zoetermeer.nl/zoetermeerpas staat hierover meer informatie.

-advertenties-

-goede doel-