homeaward 5homeaward 1De familie Wallet wint de 1e Halloween Home award en pakt 500 euro aan boodschappen bij de AH XL in 1 minuut. In het donker renden ze met hoofdlampjes door de winkel en pakten een kar vol mee. Ze hadden een route in gedachten, maar namen de verkeerde afslag. 

Mark Merckens, de organisator van de Halloween in het Stadshart introduceerde dit jaar een: 'Halloween Home Award'. Een prijs voor het mooist versierde huis in Halloweenstijl van Zoetermeer. Uit de inzendingen werd de familie Wallet gekozen tot de winnaar. Tijdens de prijsuitreiking op vrijdag 27 oktober bleek de familie zoek. Zij bleken onverhoopt bij de huisartsenpost te zitten. Natuurlijk had de organisatie hen gemaild, maar de 'post' bleek in de spamfilter terecht te zijn gekomen. Na een kleine zoektocht via social media, Zoetermeer actief en de hulp van Zoetermeerders werden zij gevonden. 

 

Het 'Horrorhuis van de Wallets

Edith-José en Pascal hebben vier kinderen en wonen aan de Berkelstroom in Oosterheem. Zij zijn al jaren leuke Halloween gadgets en decoraties aan het verzamelen. Vol enthousiasme hebben zij deze Halloween hun huis omgetoverd tot scarezone. Dit jaar hebben zij een guillotine en een grafsteen gemaakt en in de tuin gezet. In een uitgebreide filmreportage liet de familie zien wat er allemaal te vinden is in hun huis. Aan de hand van die film heeft een vakjury de familie Wallet gekozen tot winnaar. Zo wonnen zij 1 minuut winkelen in het donker bij de AH XL.

 

1 minuut winkelen

Manager Ian Tabben van de AH XL had gezorgd voor mijnwerklampjes en een go pro op de winkelwagen voor het beste resultaat. Hij ontving, samen met Mark Merckens de winnaars en overhandigde de award en een flinke bos bloemen. "Dit is toch echt leuk", liet Ian achteraf weten. "Wij werken al lang samen met het Stadshart en de Halloween Walk organisatie. De home awards vind ik zo 'n goede aanvulling van de Halloween beleving, dat ik daar meteen aan mee wilde werken", vervolgde Ian.

 

 homeaward 2 homeaward 3  homeaward 4 
 Ian zet Pascal de lamp op  Award en bloemen   Het laatste tactisch overleg



De familie Wallet had zich goed voorbereid. Zij waren in de winkel gaan kijken en hadden een route uitgestippeld. Ook had Edith-José speciaal gymschoenen aangetrokken en geen hoge hakken, waardoor ze meer snelheid kon maken. De tactiek was er wel, maar bleek na het aftellen best lastig. "In het donker was het moeilijk om je oriënteren en we hebben ergens een verkeerde afslag genomen. Maar we hebben toch een hele mooie kar vol", zei Edith-José na die ene minuut shoppen.

Ian vroeg het Halloween paar of ze tevreden waren. Dat waren ze zeker, alleen merkte Pascal op dat hij vergeten was om lollies mee te nemen voor hun vier kinderen. Hij ging er vanuit dat de kinderen dit niet leuk zouden vinden. Ian vond dat de jonge Wallets zeker ook wat hebben verdiend en voegde snel nog zakken lollies en snoep toe aan de kar.

Voor 502 euro mochten de winnaars uiteindelijk aan boodschappen mee naar huis nemen. Zij deden dit met de toezegging volgend jaar zeker weer hun huis te gaan versieren en hun vrienden te vragen om ook mee te doen aan de Halloween Home award. Het versierde huis laten ze deze week nog helemaal in Halloween stijl, om liefhebbers van Halloween nog wat inspiratie mee te geven voor de Home Awards van 2018. Als u het versierde huis nog wilt bekijken, u heeft tot eind deze week nog de kans!

 homeaward 6
 Buit van 500 euro is binnen

 

 

-advertenties-

-goede doel-