De KroegWWV zoekt mensen die graag toneel willen  (leren) spelen en lid willen worden van een groep die op en buiten het toneel graag met elkaar optrekken. Ook is de groep op zoek naar een zangcoach, dit moet iemand zijn die de groep wil helpen bij het verder leren zingen en instuderen van de liedjes die in het volgende project ‘Café De Kroeg’ zitten.

Na de geslaagde productie ‘De Wijze Kat’ heeft WWV afscheid genomen van enige leden die toe zijn aan stap omhoog op de toneelladder.  Voor de nieuwe productie ‘Café De Kroeg’ zoekt WWV voor verschillende rollen nog acteurs. Daarom is WWV op zoek naar mannelijke acteurs (21 jaar of ouder) die hun ‘skills’ voor wat betreft toneelspelen, zang en dans willen ophalen of uitbreiden. Het hebben van weinig of geen ervaring is niet erg belangrijk.

Wie is WWV?

WWV is de volwassenenafdeling van de Warm Water Theaterschool. De leden van de groep hebben allemaal iets met toneel en gezelligheid. Op dit moment bestaat de groep uit veertien spelers en het principe is dat iedereen in een productie mee kan doen. WWV brengt minstens 1 toneelproductie, maar liever 2, per jaar op de planken. Ook neemt WWV aan andere events deel  zoals bv. de ‘Halloween Walk’. WWV speelt moderne toneelstukken met een komisch karakter. In deze stukken is zang en dans ingepast. WWV repeteert op de maandagavond in het CKC-gebouw. In het les en repetitieschema wordt rekening gehouden met repeteren van basistechnieken op het gebied van toneelspel, zang en dans. Ook wordt rekening gehouden met de vakantieperiodes.

Interesse?

Als je interesse hebt om mee te doen moet je niet lang wachten want de repetities starten binnenkort. Jezelf aanmelden voor een proefles, een kennismakingsgesprek of meer informatie kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-