ZoetermeerfondsSinds een klein jaar is Zoetermeer twee maatschappelijke fondsen rijker: Cultuurfonds Zoetermeer voor kunst- en culturele projecten in de stad en het Zoetermeerfonds voor burgerinitiatieven. Om alle stichtingen en verenigingen wegwijs te maken in de fondsen organiseren zijn op dinsdag 7 november het Fondsenspreekuur.

Deze  twee fondsen worden wel eens door elkaar gehaald en bovendien is het niet altijd helemaal duidelijk welke andere fondsen er nog zijn en of er voor projecten ook bij de verschillende fondsen een gezamenlijke aanvraag ingediend kan worden. Fonds 1818 en het Oranjefonds sluiten bij het Fondsenspreekuur aan.

Op deze bijeenkomst kan je deelnemen aan het spreekuur, of enkel de presentatie van de vier fondsen bijwonen. Je kunt informeel kennismaken met initiatievenmakelaar Jan Geerdes en met cultuurmakelaar Sarah de Bruijn, met vertegenwoordigers van de andere fondsen en natuurlijk met elkaar.

 

Presentatie en informele kennismaking

Om 20.00u zullen de fondsen zich kort presenteren en zal er vervolgens onder het genot van een drankje informeel kennisgemaakt kunnen worden met bestuursleden van het Zoetermeerfonds en Cultuurfonds Zoetermeer en adviseurs van het Oranjefonds en Fonds 1818.

Praktische informatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Cultuurfonds Zoetermeer, het Zoetermeerfonds, Fonds 1818 en het Oranjefonds en vindt plaats bij Iedereen een maaltijd in het Woonhart. De spreekuren vinden plaats van 19.00u tot 20.00u en, bij voldoende inschrijving, van 20.30u tot 21.30u. De lengte van de gesprekken bedraagt maximaal 15 minuten. De presentatie van de fondsen is om 20.00u. Meld je van te voren aan bij Sarah de Bruijn, cultuurmakelaar van Cultuurfonds Zoetermeer, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-