koetsMEVE

 

Kledingbank MEVE organiseerde midden in Winkelcentrum Meerzicht een grootse bruiloft, compleet met ambtenaar, maar liefst 31 bruidsmeisjes en, natuurlijk, prachtige trouwjurken. De bruiloft was in scene gezet door Raimond Pouw, die voor de kledingbank 120 trouwjurken uit een faillissement kreeg.

Raimond Pouw van Kledingbank MEVE weet als geen ander dat een bruiloft er vaak niet is zit. Geen geld voor een dure jurk. Raimond: Ons doel is om trouwen nu voor iedereen mogelijk te maken”. Bruidssuite in Rijswijk ging failliet en belde Raimond of de Kledingbank de overgebleven jurken misschien wilde weggeven? Daar hoefde Raimond niet lang over na te denken, met de opbrengst van de jurken die vanaf 100 euro worden verkocht, kan de Kledingbank een aantal maanden de huur betalen.

 

 20171021 114007  20171021 114050
De ceremonie Dé kus

 

Om iedereen een kans te geven de jurken goed te bekijken werd de grote bruiloftsshow in het Winkelcentrum georganiseerd. Sharon Mulder, vrijwilliger bij MEVE, werd helemaal verliefd op de schitterende trouwjurken, maar is vrijgezel. Daarop ging Raimond, zelf al jaren getrouwd met partner Vincent, voor haar door de knieën en vroeg of ze met hem wilde trouwen tijdens de bruiloftsshow!

Zaterdag schitterde Sharon in haar prachtige trouwjurk, geflankeerd door bruidsmeisjes. Zelfs een echte trouwkoets ontbrak niet in het sprookje. De ceremonie was natuurlijk niet helemaal officieel, maar de pret was er niet minder om. De bijzondere trouwambtenaar bleek de tweeling broer te zijn van de Rijdende rechter. Zijn huwelijksvoltrekking begon er al mee dat het 'echtpaar in spé' een kind zou hebben. Eerst ontkenden bruid en bruidegom, maar toen de ambtenaar vertelde dat het kind MEVE heette, konden ze niet anders dan toegeven dat dit hun kindje was.

Na het 'ja-woord' was er taart voor alle bezoekers. 

-advertenties-

-goede doel-